Vuonna 2014 (silloin vielä) nuoret kaverukset Jasu ja Anssi päättivät perustaa ravintola- ja tapahtuma-alan yrityksen, johon pitkän ja monipuolisen työuran tehnyt Mika haluttiin mukaan ”senior advisoriksi” ja vähän myös perään katsojaksi.
Toiminta laajeni nopeasti ja äkkiä tulikin jatkuva tarve henkilökunnalle eri pituisiin työsuhteisiin: milloin messujen rakentamiseen, keittiöön tai festareille. Yhteistyökumppaniksi löytyi silloin tamperelainen Procrew.
Yhteistyön jatkuessa tarjoutui mahdollisuus liiketoiminnan ostamiseen ja niin Procrew vaihtoi omistajaa.
Tavoite oli alussa tarjota hyville luottotyypeille töitä niihinkin väleihin, joissa itsellämme ei ole keikkaa. Samalla meistä on kasvanut ravintola- ja tapahtuma-alan rekrytoinnin ammattilaisia.
Olemme päässeet Procrewn osaavalla porukalla tekemään myös mm. erilaisia myymälöiden ja ravintoloiden purku- ja rakennustöitä sekä asuntojen sisäremontteja.
Tänä päivänä meitä Procrewläisiä työskenteleekin monissa eri kohteissa hyvin erilaisissa työtehtävissä.
Yhteinen nimittäjä kaikille on halu tehdä töitä hyvässä porukassa ja hymy huulilla.
Jasu hoitaa yhteistyön hotelli- ja ravintolatoimijoiden kanssa.
Mies on kovaksi keitetty ravintola-alan ammattilainen, joka tietää millaista henkilökuntaa ravintoloitsija tarvitsee, mutta myös sen millaisessa ravintolassa on kiva olla töissä.
Mika hoitaa raskaat työt sekä talouden.
Messujen lisäksi Mika rakentaa asunnot sekä myymälät. Ja tottakai tarvittaessa hoituu myös purkaminen.
Työntekijöitä Mika ohjaa isällisen neuvovalla ohjeella ja osaa antaa myös sopivasti vastuuta.
Ainoa heikkous on jäätävä nopeus.
Anssin tuntee työkalut.
Oli kyseessä sitten Jyväskylän suurajot tai syntymäpäivät, hoituu tapahtumatekniikka ja rakentaminen, kuin vettä vaan.
Anssin kanssa on yksinkertaisesti kiva tehdä töitä.